Rosekjærne!
Dagen i dag ble ikke så spennende fotomessig så jeg fikk dessverre ikke ''utfordret'' min nye 1D MKII til sitt fulle potensiale. Jeg hadde allikevel lyst å få lagt ut et bilde fra den i dag og fant ut at jeg kunne ta et makrobilde av denne rosen i påvente av noe med mer fart i! Da fikk jeg i alle fall testet makro og ISO 50-egenskapene til kameraet! Nytt bilde kommer om et par dager!!! Håper å se flere andre bilder lagt ut av nye MK II - eiere!

Jeg skal forresten en tur til Oslo på Sara Brightman-konsert 28.-29. april og hadde veldig lyst å komme meg til en plass hvor det er mulig å komme nært innpå noen av de flotte fuglene som er så ''tamme'' der nede. Hvor skal jeg dra for å få opplevd dette og fotografert litt av ''deres'' fugleliv???

http://www.tsfoto.no
Utstyr
  • Canon EOS 1D MK II
  • Canon EF 100 2,8 Macro USM
  • Brennvidde100 (130)mm
  • Blenderf/32
  • Lukker120s
  • FilmtypeDigital ISO 50
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger377
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_85403} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Steinulf L.

Flott
Anders S.

Dette bilde likte jeg virkelig godt. Ikke noe dumt førstebilde med nytt kamera. Det eneste jeg savner, er at du hadde fått med hele bladet som er kuttet i øvrekant.
Absolutt noe jeg kunne hengt på veggen.

AS :-)
Inger-Lise S.

Hei! For et flott bilde! Virkelig dekorativt.Fine nyanser i rødt og fine ''spiraler''.Meget skarpt.

Gratulerer med nytt objektiv! Ser ut til å være litt av en ''bombe''! Dyktig eksponert og dekorativt.Kunst,dette jo.Fint mønster ig linjer.

Hurtigtoget fra Oslo til Moss tar 35 min.,så bare si i fra om du vil vite om svanene er der.
Ellers skulle jeg tro det er flere steder i Oslo-området med svaner som er vant til å bli matet av folk.

Mvh Inger-Lise
Stig B.

Veldig fin detalj og fargegjengivelse, så iso 50 ser interessant ut, selv om det ikke er det jeg savner mest akkurat nå (er mest opptatt av fugler for tiden, og de liker ikke iso 50 :)).

Spent på å se flere bilder komme fra ditt nye kamera.

Jeg har aldri vært der selv, men Østensjøvannet ser ut til å være mye brukt av fuglefotografer og har et rikt fugleliv. Se http://www.ostensjovannet.no/

Mvh Stig
Reidun G.

Flotte detaljer/farger, lover bra dette Torgeir.

Her er en adresse for fugler (har aldri vært der)
http://www.ostensjovannet.no/

Reidun
Karianne H.

Virkelig et fint bilde, skarpt og flott! Nydelig rose...
Karianne :-)
monica p.

Å du milde, dette så da slett ikke dårlig ut, må nok si jeg gleder meg vilt til å se andre bilder med nykameraet ditt,
utrolig bra dette.
Når det gjelder den osloturen din, så har jeg en bror som er ornitolog, og holder til mye på mye ute ved fornebu, helt hekta på fugler og driver samtidig med masse fuglefotografering og er rimelig dyktig også, så jeg legger igjen mobilnr hans slik at du kan kontakte ham hvis du vil, han vet om de fleste plassene skulle jegtro.
Sender deg en melding med telefonnr hans.
;vh MOnica:o)
cathrine d.

hej! bildet er kjempe fint, kan nesten lukte roseduften ;) men jeg syns du burde se bildet med enten svart bakgrunn uten ramme eller med grå ramme! :) Mvh cathrine
Arild K.

Ser ikke galt ut dette !
Synes kansje kantene på rosebladene ser litt merkelige ut, men det er kansje belysningen som er årsaken ?
Uansett er det nok et dugelig verktøy du har skaffet deg.

Mvh AK
Torgeir S.

Takk for flotte kommentarer! Belysningen som er brukt er rett og slett lyset fra vinduet på kvelden etter at sola har gått ned. Derfor er det ingen harde skygger / overganger! Jeg har kjørt ut bildet i 40x60 cm. og kvaliteten er rett og slett fenomenal fra dette kameraet!

Mvh. Torgeir
Yvonne Anita R.

En dataskjerm yter ikke dette bildet rettferdighet, jeg har sett det i virkeligheten og jeg lover dere at det er utrolig skarpt og fint.

Mvh Yvonne
Wigdis W.

Et nydelig bilde. Gleder meg til å se flere bilder tatt med ditt nye kamera. Skjønner godt at du er begeistret jeg ja. Bry deg ikke om kverulantene :-)Det må da være lov å uttrykke sin begeistring ,såvel som misnøye ! Lykke til med firmaet også. Morsomt at noen satser !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu