Mr. Guy begeistrer publikum
Under en seanse på 6-7 minutter gikk Mr. Blues himself rundt blant publikum. Ikke en gitarstreng traff han feil. Publikum fulgte etter 70-åringen nærmest i ekstase. Så nær en verdenskjent stjerne .... Selg fotfulgte jeg ham på hele runda! :-)
Bildet inngår i albumet Konserter -
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger209
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_199853} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Steinulf L.

Fint reportasjebilde fra festival Norge.
Lars-Anders M.

Du valgte helt ok vinkel. Jager ikke i flokk som de andre.
Avsluttet .

He, he, ganske fornøyelig. Av alle bildene som ble tatt her er vel dette antagelig det beste.
Tor-A
Anne-Lise S.

Syns selv dette er fornøyelig. Begeistringen blant publikum er til å ta og føle på, og lett lesbart i ansiktene rundt Mr Blues himself!

Steinulf: Takk! :-)

Lars-Anders: Dette er et blant flere. Jagde nok i flokk jeg også, men fant at denne vinkelen ga et bilde på publikum, noe som forteller sin egen historie.

Tor-Arne: Er ganske fornøyd med dette selv. Kanskje fordi Mr Buddy Guy er en favoritt, og fordi jeg la musikksjela sammen med fotosjela i bildene fra konserten? Lite objektiv m.a.o. Om det er det beste her? Øyet som ser! :-)

Anne-Lise
Avsluttet .

Bare for å fjerne en eventuell misforståelse: Jeg tenkte på bildene de andre fotografene på bildet tar. You know?
Tor-A
Anne-Lise S.

;-) Forstår...

Anne-Lise
Siv S.

Snublet over dette, artig. (Har eit liknande sjølv ein stad, frå eit bryllup, der eg tar bilete av alle som tar bilete av at brudeparet skjærer kaka... Eg har nok beste vinkelen på brudeparet og..!)
Ein ting som fanga min oppmerksomhet, var dei to i bakgrunnen (ved bordet), som ikkje sjer ut til å fylgje med i det heile tatt... Ho vifter med pekefingeren og han ser stivt framfor seg - på kva?
Litt av ein kontrast til dei oppslukte andleta rundt stjerna.
Anne-Lise S.

Hei Siv!

He, he... Du la merke til pekefinger-dama du også! :-) Ja, det er noen annerledes ansikter å se på de som sitter/står bak, og som ikke helt får med seg hva som skjer... :-)

Jeg synes også det er artig å fange inn mennesker i en mengde og deres iver, reaksjoner, interesse når så mange er samlet på et sted...

Takk for kommentaren din!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu