Kosestund i sola
Denne reven rusler til stadighet rundt huset vårt og var kun 3 meter i fra oss. Reven fikk en brødskive mens jeg hentet mitt kamera.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikkor ED 80-200 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger305
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_53440} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Robin G.

Denne var fin! kanskje litt utbrent der sola terffer det hvite i pelsen.. Litt uheldig å få sola bakenfra sånn, men flott bilde!! Stili med bakgrunnen der du ser huset, koseli stemning..

RGJ
Bjørn H.

Hei !!! Vakkert bilde.. Deilig lys og bra fangst.. For meg kunne ansiktet vært litt lettet opp, blir noen tungt.. et meget kos bilde..

Bjørn
Roy C.

Takk for kommentarene Robin og Bjørn. Jeg er enig at ansiktet kunne vært lettet opp. Jeg tar gjerne i mot tips hvordan jeg kan gjøre det.
Hans-Gunnar H.

Vakker stemning dette!

Du kan bruke opplettningsblits......(litt seint nå)

...eller maske av de mørke partiene i PS og jobbe med de....med layer...

MVH Hans-Gunnar
Reidun G.

Så snill denne reven er som ventet på deg.
En måte du kan rette opp skyggen på er:
Lag en kopi av bildet ditt, gå til Levels og dra den midterste pilen til venstre til du synes ansiktet er passe, ikke bry deg om resten. Kopier originalen og paste (lim inn) den oppå den lyse og legg så på en maske. Til venstre i photoshop - toolboxen - er der en sort og en hvit farge, pass på at den sorte er fremst. Velg en pensel som ikke er skarp i kantene, rimelig stor størrelse, og mal over ansiktet og brystet slik at den lyse bildet under kommer frem i skyggepartiet - ikke på pannen synes jeg. Tar du for mye kan du gå tilbake med å velge den hvite fargen. Flatten og unsharpmask.
I tillegg til dette ville jeg laget et mye tettere utsnitt og dempet bakgrunnen litt med blur tool/burntool og fjernet de hvite flekkene.
Reidun
Jan N.

Jeg er stort sett enig med oven stående, synes det er et flott bilde. Takk for tipsene Reidun, det må jeg prøve!

JanJ
Roy C.

Takk Reidun for et meget godt og konstruktivt tips.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu