Kongeørnlanding #3
Nytt bilde, litt annet utsnitt og litt annen vinkel.
Bildet inngår i albumet På tur i Midt-Norge - Bilder fra turer i Midt-Norge. En landsdel med både kjente og ukjente naturperler.
Utstyr
  • Nikon D2X
  • Nikon 300/2,8 AFS + TC14E
  • Brennvidde420mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger979
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_181525} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Rune D.
Kjempebra bilde!! Eneste jeg kan komme på i farta er at du kanskje skulle fått med hele ørna... men det blir jo bare pirk...
Avsluttet .
Utrolig bra. Her har du fanget ørnen i sitt ess! Nydelig med den blå bakgrunnen.
Kjell Sigurd S.
Flott bilde av ørnen i det den ''angriper''. Synes at #1 og #2 er bedre (spes. #1) men dette er alikevel bra etter min mening. Miljøet i landingsområdet er kanskje litt kjedelig. Blåfargen og snøen som faller fra fuglens klør er bra. Det ser ut til at det er relativt grove picsler i det blå på min skjerm, ala det jeg får hvis jeg har vært for ivrig i PS. Alt i alt et bra bilde synes nå jeg!

Kjell S
Svein B.
Nok et klassebilde av kongeørna Randulf! Sammen med #1 er dette det jeg liker aller best. Nydelig positur og det kan nesten se ut som om ørna poserer samarbeidsvillig og viser fram alle detaljer som tenkes kan...se på klørne, mønstrene i fjærene, måten den sprer stjerten på- helt utrolig. Noe grums i de mørkeste partiene irriterer litt- men jeg regner med det er mulig å få rettet det opp endel i ei fil for evt print eller trykk. Måten lyset faller inn på motivet- samt reflekteres fra snøen er virkelig flott. Bakgrunnen er jevnere og mindre forstyrrende her enn i nr 1 synes jeg. Virkelig bra!

Mvh
Svein B
Espen A. I.
Fantastisk lys, nydelig komposisjon og svært naturtro farger.

mvh Espen
Thorfinn B.
At ørna er litt kutta gjør meg slettes ikke noe. Ørna har full fokus på maten og perspektivet gir fart i bildet. Imponerende teknisk utført med bl.a. tegninger i skyggedetaljer.

Godt ganga...heter det vel :-)
Jan-Eilert P.
Dæven nå blir jeg misunnelig! Dette er også meget bra, selv om jeg likte best versjon 1. Som jeg kommenterte på et av Kjartans bilder ser jeg at det har kommet mange flotte ørnebilder i vinter. Din versjon 1 er det flotteste av de jeg har sett til nå.

Må jo allikevel innrømme at jeg blir litt misunnelig når jeg leser at du har fått dette resultatet etter 2 dager i kamuflasjen. I fjor vinter brukte jeg flere hundre timer på et slikt prosjekt. Dro 3 reinsdyr på pulk opp i fjellet i tillegg til mye annet snadder. Tilbragte X antall netter og formiddager i kamuflasjen. Pisset på flaske og dreit på pose. Alt uten å få det jeg var ute etter! Hehehe- men gøy var det dog!

JEP
Randulf V.
Takker og bukker, Jan Eilert. Rødmer nesten av rosen her... Ellers kan du se ørnebildet som tosider i vårnummeret av Friluftsliv...
Synd du ikke fikk mer igjen for arbeidet du la ned. Vet jo at dette er latmannsversjonen, selv om de to tilnærmingsmetodene er så å si like - rent prinsipielt...

randulf
Odd E. k.
Meget flotte ørnebilder du har tatt. Fint med vingene ute, setter en dimensjon over fuglen. Ellers vakre flotte bilder du har fanget ute i naturen. Meget bra!!

Mvh.

Odd E.
Torgeir H.
Herregud for et fantastisk bilde! Jeg blir tom for ord..
Grattis!

-T.H
Stig B.
Nydelig lys som gir utrolig masse flotte detaljer. Utsnittet, fokus på ørna; her stemmer det meste. Om det blir mange ørner på dotten så står nok dette fremdeles godt fram.

Mvh Stig
Aleksander M.
Veldig bra med flott lys.
Den blå bakgrunnen er veldig flott og hever bildet.

MVh Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu