Sydney Harbour Bridge
De to mest kjente landemerkene i Australias mest kjente by, sett fra en litt uvanlig vinkel. Det morsomme er at australiere flest tror denne brua er minst like kjent som operahuset, mens de fleste utlendinger knapt har hørt om den.
Synes bildet ble greit men kansje litt sidetungt og rotete. Et forsøk på vise hvor massiv denne brua faktisk er.
Bildet inngår i albumet Sydney i natten - Jeg gikk over brua en kveld for å få en annen vinkel på byen.
Utstyr
  • D70
  • Sigma 18-50 f2.8
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1.3s
  • Nei
  • AnnetStativ, selvutløser, iso 640
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger421
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_157166} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Judit W.

Perfect presentation about this famous bridge in Sydney! Very well taken photo with good setting. Good sharpness, colours, tones and lighting. All in all, this is a very nice picture!

Judit :)
Kjell Ruben S.

Bra utnyttelse av bildeflaten og fargene eller mangelen på dem likte jeg. Dette er nok på kvelden regner jeg med, for da er broen mest opplyst, og den ble bra eksponert.
Men også på dette savner jeg mer skarphet i bildet.

Vennlig Hilsen
Kjell Ruben Strøm
www.kjellruben.com
Vegard Bergom L.

Du mener det kanskje er litt sidetungt, og det har du rett i, men det gjør bare at brua virker så itrolig mye mer mektig i det at vi faktisk legger merke til hvor stor plass den faktisk tar når den havner på en side av bildet. kjempekult bilde! Setter også pris på de flotte refleksjonene i vannet!
Espen A. I.

Hva kan man si om et slikt bilde, jeg vet;

Perfekt :)

Espen AI
Odd Tore S.

Dette ble stilig, vellykket komp og bra eksponering/farger. Speilingene sitter bra. Jeg ser ingen grunn til å klage på manglende skarphet.
Mulig at det kunne vært fordelaktig om kameraet hadde vært litt lavere, slik at husene under brua ikke ble kuttet, men det var gjerne teknisk umulig.
Odd Tore
Torunn Maria H.

Nydelig og stemningsfullt bilde.

Mvh, Torunn :)
Øystein E.

Takk for all ros og kritikk!

Har sett litt på bildene til dere som har kommentert og ser jeg har veldig mye å lære. Samtidig setter jeg veldig pris på å få så gode kommentarer fra så dyktige fotografer.

Tilbake til bildet...

Har prøvd mange forskjellige skarphetsgrader, men synes det ser kunstig ut når jeg ''tar i'' mer enn det jeg har gjort her. Men dette kunne nok vært løst med å ha ett (i utgangspunktet) skarpere bilde vha mindre blender.

Angående kuttingen av bygningene har du helt rett. Jeg står på fergekaia til den ferga som er midt i bildet (fikk det plutselig litt travelt ;-) ). Er ikke mulig å komme noe særlig lengre ned eller nærmere fra denne vinkelen.

Øystein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu