Carwash
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger951
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_139069} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Egil E.

Hehe..Stilig setting. Klassisk motiv som tåler gjentagelse...:)
Synd med bakgrunnen, den tar litt av stemningen som hovedmotivene dine sannsynligjør godt, litt dumt at hun med slangen ikke viser ansiktet også.
Men bevares, dette er sprettent gjort, cudos til deg for det.
Linde G.

Fine farger og morsomme utrykk. For meg er dette motivet ganske sånn typisk en mannegreie, med lett kledde damer og masse skum lissom...Men her ser det virkelig ut som at settingen har en humoristisk ramme og da blir det helt ok. Tror jeg kjøper meg rød bikini i år jeg også...

Hilsen
Linde GIlberg
Johan G.

Bakgrunnen tåler behandling. Lysere kanskje og mer uskarp (ikke mye). Behold kontrastene i bildet. Smell farger. Bare en personlig oppfatning, men jeg hadde likt å sett enda mye mer skum.
kenneth b.

God ide`,bra komposisjon, litt skurrende bakgrunn.
Hvor er bildet tatt,husa ser ikke norske ut?!

Kenneth bjerga dalglish
Avsluttet .

Er enig med de ovenfor, ideen er knall, men husa/bakgrunnen ødelegger den bra stemingen i bildet. Men bevares, meget bra!!!
John Christian L.

Takker for komments. Kenneth: riktig at dette bildet ikke ble tatt i Norge. Bildet ble tatt på en sommerdag med 35 grader i Perth på Australias vestkyst. Når det gjelder bakgrunnen så er jeg enig i at den ikke er den aller beste og burde ha blitt byttet ut, men jentene (og fotografen) hadde det veldig gøy under denne seansen i alle fall, hehe. For de som ikke vet det, er dette et eksempel på et ''fill-flash bilde'' - hvor blitsen opptrer som hovedlys og sola som baklys (backlight) - derfor knallfargene. JC
Lise H.

Tøft bilde. Knalle farger. Noe uskarphet som synes på den bakerste jenta, ødelegger noe. Bakgrunnen fungerer ikke i det hele tatt, men det er jo også nevnt. Du skulle kanskje gått litt nærmere slik at de og bilen fyller bildet mer? hva med en 18mm avstand...eller enda mindre (15 mm) Så langt man kan gå ned uten å få for mye ''fish-eye''..?
Det skulle vært en gammel bensinstasjon/carwash eller noe i bakgrunnen, men det kan vel kanskje være litt vanskelig å finne...

Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu