Mitt bidrag til løvetann - bølgen
Det må vel snart opprettes en egen kategori for løvetann. Her er min verson. I god klisjeful stil. Beklagelig lider den digitale biten en smule under min dårlige kompetanse fremdeles.
Utstyr
  • Praktica B100
  • Scanring 70-210 + Vivitar 2x konv.
  • Brennvidde420mm
  • Blender-
  • FilmtypeFuji sensia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_13589} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Carsten A.

Tja, klisjé er det vel i og for seg ikke, snarere ganske originalt, og uansett bra komp med god flateutnyttelse. Litt svak toneskala får vel flatbedscanningen ta æren for.
MVH CA
Bjørn T.

Slik ser vi ikke mange gjøre. (desverre)
Nydelig med de duse gode fargene bildet gir. Men...er dette ditt felt da?? Jeg bare spør..
Ketil P.

Et anderledes og bra løvetannbilde, enig ang. komp./flateutn.
Avsluttet .

Jeg har faktisk et bilde fra i fjor som er ganske likt. Selv om ditt er et par hakk bedre, er jeg ikke mer enn sånn litt over middels begeistret for dette heller...
kai j.

Som øvrige sier, en anerledes løvetannvri
Likte bilde.
Thorfinn B.

Fin stemning og bra bilde.
Magnus R.

Synes også dette er et fínt motlysbilde av avblømstra Løvetann. Som enkeltbilde tar det vel ikke helt av, i en overtoningserie derimot kan det bli grensesprengende. Tenk på saken.
Lars Andreas D.

Da kan jeg fortelle publikum at bildet er tatt for ganske nøyaktig 15 år siden. Kamera kjøpte jeg for pengene jeg fikk til konfirmasjonen, og hadde det med meg når jeg gikk med avisa om morgenen. Altså et av mine første bilder med eget speilrefleks. Måtte jo rote det fram nå når løvetann var sånn i skuddet. Det er vel ikke Sensia som jeg kom i skade for å skrive. Det er nok tatt på Agfa CT100 tenker jeg. Finner ikke diaset lenger, men har en 20x30 kopi som jeg har scannet.
Carsten A.

Det går mao. an å lage bra bilder med film og og utstyr som ikke fyller dagens ''krav''. Øyet som ser, utstyret er underordnet. Agfa CT100, som jeg ikke kjenner, er vel en etterfølger til den navngjetne Agfa CT18, og speilreflekser for 15 år siden hadde nok ikke autofokus mm., enn si multiple og øyestyrte fokuspunkter. Dette bildet kunne forsåvidt gjerne vært tatt med mitt første speilrefleks for snart 50 år siden (en Exakta), og datidens Koda- eller Ektachrome, evt. Ferraniacolor. Den siste fremkalte jeg selv i en 17-18 bad på studenthybelen.

Jeg ser gjerne mer fra samme periode!
MVH CA
Thorfinn B.

trenger ikke AF til macrobilder av Løvetann.

Jeg har et 19-20 år gammelt Løvetann-bilde fra en av mine første filmer. Kanskje jeg skulle legge ut det...... :-)

Vi bør få egen mimre-kategori. he he
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu